Drive-in shows.

Drive-in shows

wij verzorgen uw drive-in show

Huwelijksfeest

Een spetterend huwelijksfeest, al jullie vrienden en familie om jullie heen op een volle dansvloer en de DJ die de perfecte muziekmix draait! Voor een feest zonder zorgen huren jullie bij Psound de drive-in show. Jullie wensen staan bij ons centraal en wij zorgen voor een onvergetelijke avond!

Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest met de juiste uitstraling, de kleuren van de het logo die terugkomen in de lichtshow, de DJ die muziek draait voor jong en oud en veel gezelligheid onder collega’s op de dansvloer. Wij bespreken graag uw wensen om de juiste boodschap over te brengen.

Verjaardag

Je bent maar 1x per jaar jarig en daar hoort natuurlijk een goed feest bij. Om meer dan een goed feest te krijgen, boek je bij Psound onze verjaardags drive-in show. Compleet met licht, geluid en allround DJ. Met onze verjaardags drive-in show wil jij elke dag jarig zijn!

Thema shows

Speciaal voor de thema avonden is het mogelijk om één van onze themashows te boeken. Zo is het mogelijk om onze, oktoberfeest, vintage, apres ski of luxe witte show te huren. Niet alleen de uitstraling van de drive-in show is aangepast in het thema, maar ook de DJ komt gepast gekleed.

Controleer.of.jullie.datum.nog.
beschikbaar.is.

Facebook

1 week geleden

Dit weekend stonden de gebouwen te schudden in Amsterdam en Eindhoven met onze nieuwe Apres ski show.

Vrijdag verzorgden we het bedrijfsfeest voor COMPAREX Nederland en zondag voor Ikea Eindhoven met Après Ski DJ Matthias.
Beide dagen traden live artiesten op, waaronder Arjon Oostrom, De Alpenzusjes Tirol en Wilbert Pigmans.

Wat een feest!🎉🎉🎉

Wat vinden jullie van onze nieuwe Apres ski show?
... Lees meerLees minder

Recente blogberichten

Contact

Psound, sound & light

keurmerktrouwen_rozergb_groot
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0